Qui som

La taxidèrmia (del grec “arranjament o col·locació de la pell”) és l’art de dissecar animals per conservar-los amb aparença de vius i facilitar-ne l’exposició i l’estudi.

Els mètodes emprats pels taxidermistes han millorat força durant el segle XX; el resultat és una tècnica que, tot i mantenir un caire artesanal, s’adequa als nous temps i ofereix acabats més avançats, més professionals i més econòmics. La diplomatura en Taxidèrmia és gairebé obligada, a més de tenir també coneixements tècnics en aspectes tan diversos com l’anatomia animal, l’escultura, la pintura, l’adobament de pells, etc.

Taxidèrmia Borges és una empresa familiar, al servei del client des de l’any 2000; sota la gerència i direcció de Robert Lasa, oferim una àmplia experiència professional, un tracte personal i un servei de qualitat. No renunciem al sentit artesanal de la nostra feina, però innovem en aquells aspectes que considerem fonamentals, com l’aparença dels ulls, els tints, els tractaments de conservació, etc.

Ens avalen l’experiència d’aquests més de deu anys de servei i uns clients fidels que ens confien els seus trofeus per immortalizar-los temporada rere temporada.

Estem especialitzats en caça continental i caça africana.